WEBOLDAL FEJLESZTÉS

Nyitólap » Szolgáltatásaink » Weboldal fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Közel 1000 portál, weboldal, alkalmazás fejlesztésén vagyunk sikeresen túl, amely egyfelől azt jelenti hogy komoly tapasztalatokkal bírunk a megvalósítás terén, legyen az egy brossúra site, vagy egy nagy látogatottságú portál. Másfelől pedig azt is jelenti, hogy ügyfeleinknek kiaknázható az a tudás, amelyet mind üzleti, mind marketing szempontból egy ötlet mögé tudunk tenni. Erre a legjobb bizonyíték a két stockfotó oldal, a Stockxpert és a Stock.XCHNG eladása a Getty Images-nek, amely a hazai online piac egyik legnagyobb volumenű tranzakciója volt. Minden kapcsolódó szolgáltatás, amely a fentieket kiegészítheti, szintén házon belül rendelkezésre áll, legyen szó akár designról, usability tanácsadásról, vagy üzemeltetésről.

Site design

A design és a tetszés erősen szubjektív fogalmak, de semmit nem érnek, ha nincs a tervezés és fejlesztés mögött tudatosság. Meg kell tervezni, hogy az oldal kiknek szól majd, pontosan ismerni kell a funkciókat, és ezeket a designnak ki kell szolgálnia, valamint figyelembe kell venni, hogy a látogatók mit és hogyan szeretnének bejárni, használatba venni az adott felületen. Mi a szépérzékünk és széles körben elismert grafikai tudásunk mellett ezt a tapasztalatot adjuk a projektjeinkhez, mert hiszünk a grafikailag jól kitalált, konzekvens logikai rendszerbe helyezett designokban.A Dream Interactive csapatában dolgozó webdesignerek és grafikusok számos feladaton keresztül bizonyították már tehetségüket és hozzáértésüket. Nekünk nem csak az a fontos, hogy egy weboldal szép és esztétikus legyen, hanem abban is hiszünk, hogy egy jó design hatékonyan tudja segíteni a használhatóságot és a hatékonyabb tartalomfogyasztást. A legfontosabb cél az, hogy a design működjön abban a környezetben és annak a célcsoportnak a körében, akiknek terveztük, legyen szó akár egy logóról, egy csomagolásról, vagy egy portál designról.

Usability

A usability egyre gyakrabban használt fogalom a weboldalak használhatóságára, kezelhetőségére, de célja, használata mindig is ott volt tevékenységünkben. Ha rossz a usability, a látogatók nem szeretik vagy egyáltalán nem is fogják használni a weboldalt, ez pedig biztosan üzleti öngól. Az ilyen helyzetek elkerülésére értékesítjük tanácsadási szolgáltatásunkat, amely szakértelmünk mellett számos módszertanon és eszköz használatán alapszik, amely akár kiegészülhet egy fókuszcsoportos teszttel, vagy hőkamerás méréssel is.

UI

Az üzletileg sikeres és sikertelen felületek között sok esetben nincs máskülönbség, mint a user interface. Sok esetben ennyin múlik, hogy szeretik a felhasználók az adott szolgáltatást, alkalmazást vagy sem - tehát ennek jelentősége nem elhanyagolható. Amellett, hogy komoly módszertanra támaszkodva állunk neki egy ilyen feladatnak, tapasztalatainkat a legalapvetőbb csatornákról is gyűjtjük, például egy játékhoz, szolgáltatáshoz kapcsolódó chat, vagy kommentek. A recept egyszerű, a felhasználónál senki nem tudja jobban, hogy a felhasználó tudja/szereti használni, vagy sem. Ezért a legtöbb esetben a tudatos munka az ő megkérdezésükkel, bevonásukkal zárul.