Sajtószoba

Újabb munka az Ablonnak

Megnyertük az Ablon egyik ipari létesítményének online arculatára kiírt design tenderét: a Dream készíti az Airport City logisztikai park webdesignját. Logikus, erősen funkcionalista, ipari design várható.
Most adtuk át az Ablon nemzetközi weboldalát, amelyet a Dream készített el - és máris újabb megbízást kaptunk Közép-Európa egyik legnagyobb ingatlan-fejlesztő cégétől, amely nem csak Budapesten, de Prágában is meghatározó piaci szereplő.

Az Airport City logisztikai park online arculatának megvalósítására kiírt tendert a napokban nyertük meg. A brosúra site célja, hogy bemutassa a kilenc épületből álló létesítményt, amely a Ferihegyi repülőtértől pár száz méterre található, és amely az Ablon céljai szerint egyaránt a logisztikai, valamint a hazai és nemzetközi kereskedelmi cégek számára is vonzerőt jelent majd.

A site teljes arculatát a Dream Interactive alakítja ki. Logikus, erősen funkcionalista, ipari design várható.

Az Ablon cégcsoport 1993. évi alapítása óta vezető szerepet tölt be a kelet-közép-európai, aktív ingatlanfejlesztők között. A londoni tőzsdén jegyzett részvénytársaság Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban és Romániában folytat ingatlanfejlesztési tevékenységet. Az Ablon csoport összesen 20 hazai projekt fejlesztése során több mint 400 millió eurónyi befektetést hozott Magyarországra, amellyel összesen 205 ezer négyzetméter beépített területet hozott létre, és több mint 8 500 munkahelyet teremtett.

Magyarországi referenciái között találhatók a Gateway Office Park, M3 BC, Business Center 99, Business Center 30 irodaházak, a Buy-Way bevásárlóparkok, az Airport City logisztikai park valamint hotelek és lakóingatlanok, Prágában a Palmovka Business Center, valamint a METEOR Center A és B üteme.