Megnyertük az Ablon tendert

A Dream Interactive nyerte Közép-Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége, az Ablon Group új, regionális weboldalára kiírt tenderét.
Mi készíthetjük el az Ablon Group ingatlanfejlesztő csoport új, regionális honlapját, amely várhatóan az év végén indul el. Az új site-ra azért van szükség, mert a korábbi honlap szerkezeténél fogva már nem tudta kiszolgálni a megnövekedett cégcsoport kommunikációs igényeit. Az új weblap projekt központú és felhasználóbarát lesz, hogy a partnerek és a látogatók a lehető legrövidebb idő alatt megtalálják a keresett információkat.

Az ABLON cégcsoport 1993. évi alapítása óta vezető szerepet tölt be a kelet-közép-európai, aktív ingatlanfejlesztők között. A londoni tőzsdén jegyzett részvénytársaság Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban és Romániában folytat ingatlanfejlesztési tevékenységet. Az ABLON csoport összesen 20 hazai projekt fejlesztése során több mint 400 millió eurónyi befektetést hozott Magyarországra, amellyel összesen 205 000 négyzetméter beépített területet hozott létre, és több mint 8 500 munkahelyet teremtett.

Magyarországi referenciái között találhatók a Gateway Office Park, M3 BC, Business Center 99, Business Center 30 irodaházak, a Buy-Way bevásárlóparkok, az Airport City logisztikai park valamint hotelek és lakóingatlanok, Prágában a Palmovka Business Center, valamint a METEOR Center A és B üteme.