Sajtószoba

Átadtuk az Ablon regionális honlapját

Újabb weboldal fejlesztési munkáit fejeztük be: ezúttal Közép-Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégének, az Ablon Csoportnak a nemzetközi site-ját adtuk át. Az ügynökség a múlt év végén, tenderen nyerte el a regionális megbízást.
Az új site-ra azért volt szükség, mert a korábbi honlap szerkezeténél fogva már nem tudta kiszolgálni a megnövekedett cégcsoport kommunikációs igényeit. Az új Ablon weblap projekt központú és felhasználóbarát lett, annak érdekében, hogy a partnerek és a látogatók a lehető legrövidebb idő alatt találják meg a keresett információkat. Az Ablon megbízása határozatlan időre szól és magában foglalja a site fejlesztését, karbantartását is.
Az új Ablon site fejlesztési munkálatairól egyébként februárban Halmos Levente, a Dream Interactive grafikusa adott elő részletesen a Kino moziban megrendezett Budapest Design MeetUp-on, amelyen hagyományosan sikeres alkotók, designerek beszélnek fontos projektjeikről és szemléletükről. A rövid, pörgős, vetítéssel tarkított előadások után vitákkal és beszélgetésekkel zárult a dolog. Halmos Levi neve akkor járta körbe a magyar sajtót, amikor betűtípusa, a Niobium díszítette a dél-afrikai futball világbajnokság egyik stadionját. Niobiummal írták a meccsjegyeket, a szektorok bejáratait és a székeket.
Az Ablon cégcsoport 1993. évi alapítása óta vezető szerepet tölt be a kelet-közép-európai, aktív ingatlanfejlesztők között. A londoni tőzsdén jegyzett részvénytársaság Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban és Romániában folytat ingatlanfejlesztési tevékenységet. Az Ablon csoport összesen 20 hazai projekt fejlesztése során több mint 400 millió eurónyi befektetést hozott Magyarországra, amellyel összesen 205 ezer négyzetméter beépített területet hozott létre, és több mint 8 500 munkahelyet teremtett.
Magyarországi referenciái között találhatók a Gateway Office Park, M3 BC, Business Center 99, Business Center 30 irodaházak, a Buy-Way bevásárlóparkok, az Airport City logisztikai park valamint hotelek és lakóingatlanok, Prágában a Palmovka Business Center, valamint a METEOR Center A és B üteme.