PORTÁL TECHNOLÓGIA

Nyitólap » Szolgáltatásaink » Portál Technológia

Portáltechnológia

Az elmúlt években számos, a hazai piacon meghatározó webes termék tervezésében és fejlesztésében vettünk részt. Emellett létrehoztuk a világpiac egyik vezető stock fotó portálját is, amely népszerűségével és látogatottságával a hazai site óriásokat is sok esetben maga mögé utasította. A számos projekt és kitaposatlan utak bejárása komoly szakmai többlettel ruházta fel a Dream csapatát, amelyet szívesen megosztunk ügyfeleinkkel. Pontosan tudjuk, hogy milyen technológiák összessége, milyen üzemeltetési architektúra kell a megvalósításhoz, ezzel jelentősen csökkentjük a kísérletezés kockázatát ügyfeleink oldalán. Az a technológiai tudás, amelyen eszközeink alapulnak kiváló háttér lehet e-commerce, vállalatirányítási, vagy intranet fejlesztések megvalósítására is.

E-commerce

A Dream nem csak azt tudja milyen technológiák összessége szükséges a feladat megvalósításához, hanem azt is tudja milyen ötlet fog az interneten működni. Tanácsadóink nem csak abban parnerek, hogy a specifikáció összeálljon, hanem abban is hogy megfelelő ötletekkel építsék ügyfelünk ötletét, annak érdekében, hogy sikeres vállalkozássá nője ki magát. Tapasztalataink szerteágazóak, az egyszerű webshopoktól és világpiac vezető stock fotó site-okig terjed.

Intranet

A belső szerkesztőségi vagy portál- (intranet) rendszerek megkönnyítik, hatékonyabbá, gyorsabbá teszik a vállalaton belüli kommunikációt és információáramlást, ezért nagyon fontos, hogy könnyen kezelhetően, átláthatóan működjenek. A Dream nem csak a felhasználóknak szóló portálok, portálrendszerek felépítésében, összekapcsolásában van tapasztalata, de az intranet rendszerek kialakításában is. Tanácsot adunk a munkaszervezési, workflow folyamatok optimális alakítását illetően és meg is valósítjuk a Dream Portal CMS 3.0 CMS rendszer segítségével.

ERP

Az ERP nem más, mint a belső folyamataink átszervezésének logikus eredménye. Egy bizonyos cégméret és projektszám már csak egy folyamatszervező szoftver segítségével működtethető hatékonyan. Mi készítettünk magunknak egyet, amely a teljes működésünket folyamatosan szondázza és minőségbiztosítja. Alapgondolatunk az, hogy a nálunk bevált megoldásunkat ügyfeleinkkel is megismertetjük, elmeséljük azt, hogy a Dream-nél mitől működnek megfelelően a folyamatok és hogyan jutottunk el idáig. A következő lépésben folyamattervező szakembereink ismerik meg ügyfelünk működését a legapróbb részletekig, majd tanácsot adnak az esetlegesen nem hatékonyan működő területek átalakítására. Ha a folyamatok papíron összeálltak, akkor valósul meg a szoftver, amely bevezetésében és elengedhetetlen finomhangolásában szintén partnerek vagyunk.