KPMG

Nyitólap » Munkáink » KPMG

A Dream Interactive fejlesztette a KPMG új, golfüzletági tematikus oldalát


A Dream Interactive fejlesztésével elindult a KPMG nemzetközi „golfüzleletági” tematikus portálja. A portál létrehozására a KPMG budapesti székhelyű Golftanácsadó Csoportja kérte fel a Dream Interactive csapatát. A digitális ügynökség feladata a programozási háttér és a tartalomkezelési rendszer felállítása, valamint a design kialakítása is, amelyet a könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó KPMG arculati irányelvei szabtak meg.

A golfüzletági oldal alatt a Dream Portal CMS 3.0 fut, amely egy moduláris szerkezetre épült, rendkívül rugalmas és ergonomikusan alakítható tartalomkezelési rendszer. A Dream Interactive a közelmúltban több site-ot is épített a Dream Portal CMS 3.0-ra (például az Akadémiai Kiadó, az ATV vagy a Fressnapf új weboldala). A portál célja, hogy fórumot biztosítson a golfiparágban tevékeny nemzetközi üzleti közösség (Golf Business Community, GBC) számára, így a regisztrált tagok kapcsolatokat építhessenek egymással, hozzáférjenek a csoport által készített tanulmányokhoz és válogatott iparági hírekhez, valamint naprakész információt kapjanak a golfpiac kérdéseiről. A portál minden hónapban más-más témát jár körbe - például a golfpályák üzemeltetési szempontjait, a golfpálya-fejlesztési projektekhez kapcsolódó kérdéseket, a golfturizmus vagy a golfbajnokságok üzleti vetületeit. A csoport korábbi kezdeményezései közé tartozik a Golf Benchmark Survey elnevezésű nemzetközi piackutatási program, melyhez számos, térítésmentesen hozzáférhető üzleti tanulmány kapcsolódik, illetve a Golf Business Forum éves üzleti konferencia megrendezése, mely mára az egyik legelismertebb szakmai fórumnak minősü̈l a nemzetközi golfiparág szereplőinek körében. „A korábbi kezdeményezéseinket kiegészítő Golf Business Community tematikus oldal lehetıséget kínál majd arra, hogy a golfüzletben tevékenykedő szakemberek, valamint a golfbefektetések iránt érdeklıdı üzletemberek kö̈zössége folyamatosan értesülhessen a üzletággal kapcsolatos hírekről, tanulmányokról, eseményekről és B2B lehetőségekről” – hangsúlyozza Andrea Sartori, a KPMG Golftanácsadó Csoportjának vezetője az Európa, Közel-kelet és Afrika régióban.

KPMG

A KPMG könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaságok globális hálózata, tagtársaságai 146 országban működnek és 140 000 szakembert foglalkoztatnak. A KPMG- nek Magyarországon 600 munkatársa van – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati szolgáltatásokat, míg a KPMG Tanácsadó Kft. adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat kínál magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek, valamint külföldi befektetők számára. A KPMG 20 fős budapesti, golfhoz kapcsolódó üzleti tanácsadással, valamint ingatlan-, szabadidő-, és turizmusfejlesztési tanácsadással foglalkozó szakcsoportja szolgáltatásaival támogatja a térségben mű̋ködı befektetőket, ingatlanfejlesztőket, szállodaláncok, szabadidős és vendéglátó létesítmények üzemeltetőit, önkormányzatokat és kormányzati szervezeteket, légitársaságok, golfpályák tulajdonosait. Leggyakoribb szolgáltatásai közé tartoznak a piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok, valamint üzleti és befektetési tervek készítése, fejlesztési koncepciók kialakítása, üzemeltetı és befektetı keresés, továbbá fejlesztési stratégiák és gazdasági hatásvizsgálatok készítése.