EGYEDI ALKALMAZÁSOK

Nyitólap » Szolgáltatásaink » Egyedi alkalmazások

Egyedi alkalmazások

Az elmúlt tíz évben a digitális piac sokat változott. Ma már az online kommunikációt nem elégíti ki pusztán a céges weboldal. A különféle mobilkommunikációs eszközökre, illetve online felületekre szabott megjelenés nem csak ügyfeleink digitális stratégiája szempontjából kulcskérdés, de szolgáltatásportfoliónknak az az eleme, amelyre az ügynökségen belül is egyre nagyobb hangsúly helyeződik. Kompetenciánk a megvalósításhoz szükséges szinte összes technológiát magában foglalja, de az igazi érv a Dream mellett az, hogy mi nem csak kivitelezni, hanem megálmodni és üzletileg is sikeressé tudjuk tenni az ilyen projekteket.
Egyedi alkalmazásfejlesztési kompetenciánk:
  •  iPhone alkalmazások;
  •  iWiW és Facebook alkalmazások;
  •  Márkázott tartalmak;
  • Játékfejlesztés és multiplayer játékok

iPhone-Android

Az új okostelefon platformokon kiemelten fontos szerepe van az egyedi alkalmazásoknak. Az iOS felhasználók (iPhone, iPad, iPod) a jelenleg elérhető körülbelül 300.000 alkalmazásból eddig összesen 7.000.000.000 letöltést generáltak. Az Android Marketből jelenleg körülbelül 147.000 alkalmazást lehet letölteni.
Ezek a számok azt mutatják, hogy a felhasználók előszeretettel egészítik ki okostelefonjuk képességeit különféle programokkal.

iWIW/Facebook

A közösségi média terepei, a különféle közösségi oldala, a Twitter, a Tumblr, a blogok és a videómegosztó site-ok nem csak a médiafogyasztási szokásokat alakítják át radikálisan, de a társadalmi gondolkodást is megváltoztatják. Egyre többen kapcsolódnak be ebbe a közösségi térbe, és töltenek el egyre több időt cseteléssel, információszerzéssel- és megosztással. Azok a piaci szereplők, illetve márkák, amelyek képesek a social media mechanizmusaihoz és gondolkodásmódjához alkalmazkodva üzleti kommunikációs üzeneteket megjelentetni ebben a digitális térben, hatalmas piaci előnyre tehetnek szert. 
A Dream Interactive tisztában van a legújabb közösségi média trendekkel, és az azokhoz kapcsolható technológiai megoldásokkal. Partnereinknek stratégiai tanácsadással és az iWiW-re, illetve a Facebookra szabott alkalmazások fejlesztésével tudunk abban segíteni, hogy hatékonyan tudjanak megjelenni a digitális közösségi médiatérben.

Márkázott tartalom

A márkázott tartalom („branded content”) a következő időszak leginkább használt marketing és kommunikációs megoldása lesz a reklámpiacon, hiszen ezzel úgy tudjuk átvinni az aktuális kommunikációs üzenetet, hogy közben a felhasználó élvezettel fogyasztja a tartalmat, és nem érzi magát „megtámadva” a reklámüzenetek által.
A Dream Interactive széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az online márkázott tartalmak kialakítása területén: nem csak üzleti tanácsadást kínálunk ezen a téren, de konkrét grafikai, design, és CMS javaslatokkal is segítjük partnereink üzleti céljainak az elérését. 


Játékfejlesztés és multiplayer játékok

A Dream Interactive szolgáltatás-portfóliójának fontos eleme az online játékok, ezen belül is a multiplayer (sokszereplős) játékok fejlesztése.

Napjainkban az alkalmai játékosok száma sok tíz milliós nagyságrendű, egy-egy népszerűbb játék szinte vírusként terjed el a közösségi térben.
Ügynökségünk készítette a hotdog.hu-n futó amőbát, torpedót, vagy a memória játékot. Nagy örömünkre szolgált, hogy nemcsak a játékok kifejlesztésével, hanem az oldal arculatába illeszkedő design-juk megtervezésével is hozzájárulhattunk a a közösségi portál még izgalmasabb működéséhez.