DREAM INTERACTIVE

Nyitólap » Dream Interactive

Sziasztok,

mi, a Dream Interactive egy csapat online arc vagyunk, akik egy sor mindenféle online projekten agyalunk, a mobilmarketingtől az iPhone app-okig. Foglalkozunk web designnal, CMS-sel, sőt portálrendszerek felépítésével is - és akkor még csak merítettünk a repertoárból.

Az elmúlt tíz évben felépítettünk két világhírű stockfotó oldalt – a Stockxpert-et és a Stock.XCHNG-t – amelyeket 2010-ben eladtunk a piacvezető online fotóügynökségnek, a Getty Images-nek. Ügyfeleink között van a Sanoma Budapest,a Randstad, a Motorola, a KPMG , Akadémiai Kiadó és a Vichy Magyarország is.

A grafikai és fejlesztési kompetenciáink mellett tanácsadási és tervezési szakértelmünk az, amely miatt a legtöbben hozzánk fordulnak. Az elmúlt 10 év ésközel 1000 website és portál komoly tapasztalatokat eredményezett, amelyet örömmel kamatoztatunk ügyfeleink oldalán. Az egyik legfontosabb technológiai fegyverünk a saját tartalomkezelő rendszerünk, a Dream Portal CMS 3.0, amely sokoldalúsága mellett elképesztően ergonomikus és intuitív. Fő erénye emelletta gyors és hatékony fejleszthetőség és a számos elkészített modul, amely könnyűszerrel adaptálható bármilyen igényhez. Nincs olyan tervezett látogatottság,amelyet robosztus rendszerünk és üzemeltetési szakértelmünk ne tudnakiszolgálni. Ebben vagyunk egyedülállóak.

Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan mi mindenhez is értünk, itt megtalálod:
Szolgáltatásaink

Ha kíváncsi vagy, kik azok, akik bármikor segítenek bármilyen online problémádban, itt megnézhetsz minket magadnak:
Pfaff András
Szigetvári Áron

Ha kíváncsi vagy, hogy eddig mit csináltunk, itt nézelődhetsz:
Kiemelt ügyfeleink

Ha volna kedved találkozni velünk, itt bármikor megtalálsz minket:
Kapcsolat