DREAM PORTAL CMS 3.0

Nyitólap » Szolgáltatásaink » Dream Portal CMS 3.0

Dream Interactive Ipad

Dream Portal CMS

A Dream Portal CMS 3.0 az elmúlt 10 év szakmai tudását, a ügyfeleinkkel megszerzett közös tudást egyesíti egy olyan rendszerben, amely a legtöbb aktuális hívószónak megfelel, eleget tesz. Azt gondoljuk, hogy ezzel a termékünkkel sok szempontból elébe tudunk menni olyan igényeknek is, amelyek az elkövetkezendő években formálódnak ki, vagy terjednek el. A legfontosabb gondolat a Dream Portal CMS 3.0 megalkotásakor az volt, hogy a termék sokoldalúsága ne a használhatóság kárára váljon, a rendszer egyszerűségével segítse ügyfeleink mindennapi munkáját.

Az új verziót megelőző szériák sok száz hazai és külföldi oldal alatt futnak, a 3.0-át pedig egyre több ügyfelünk - például ATV, KPMG, Akadémiai Kiadó, Fressnapf - használja örömmel a különféle termékelőnyök miatt.

 • Rugalmas

  Akkor jó egy CMS, ha nem kötöttségek, hanem lehetőségek vannak benne. Annak ellenére, hogy modulokban gondolkodunk, a saját fejlesztésű keretrendszerünk maximális szabadságot biztosít az általános igényektől való eltérésre, segítségével az egyedi igények rapid tempóban valósíthatóak meg. Rugalmasságára jó példa, hogy portálok tartalommenedzsmentje mellett vállalatirányítási rendszerekhez is megfelelő hátteret biztosít. Az egyedi workflow-k is egyszerűen adaptálhatóak, hiszen minden szerkesztőség máshogy működik, megszokásaik a legtöbb esetben lekövetésre és nem megváltoztatásra szorulnak.

 • Robosztus

  Akkor jó egy CMS, ha teljesítménye skálázható. Egy üzleti ötlet kinőheti magát és a megnövekedett forgalom komoly problémákat okozhat, amelyekkel előre lehet tervezni és innentől csak a pozitív, profitábilis oldalára lehet koncentrálni. Rendszereinket ennek megfelelően tervezzük és a nagy látogatottságú portálok fejlesztésében szerzett tapasztalatainkat megosztjuk ügyfeleinkkel. Hiszünk abban és minden projektünknél bizonyítjuk is, hogy nem a pazarló szerver vásárlás az egyetlen megoldása a nagy terhelés problémájának, hanem egy jól megírt CMS és a hozzá választott ésszerű architektúra.

 • Intuitív

  Akkor jó egy CMS, ha nem kell számos órán át betanítani, nagyszerűsége mellett bonyolultságától szenvedni. Úgy terveztük meg a Dream Portal CMS 3.0 felületét, hogy azt jellemzően ne csak fejlesztők, informatikusok használhassák. A tervezést ügyfeleink bevonásával végeztük, hiszen ők tudják a legjobban, hogy mi az ami valóban kézreesik, mi az ami bosszantó. Ha egy sok felhasználós CMS rendszert egy vállalatnál bevezetünk, annak számszerűsíthető költségei vannak, minden egyes tanulásra fordított óra költséget jelent, amelyet az intuitív felülettel, a logikus működéssel, oktatással és használati utasítással igyekszünk mérsékelni.

 • Moduláris

  Akkor jó egy CMS, ha nem kell mindent újra és újra elölről lefejleszteni. Azt gondoljuk, hogy a piac igényei sokszor hasonlóak, a hasonlóságot le lehet képezni CMS modulokká, amelyek így sokszor újrahasznosíthatóak. Minél kisebb az alap modulhoz képest az eltérés, annál kevesebb munkát jelent azt elkészíteni. Ezt az előnyt boldogan átadjuk ügyfeleinknek, hogy ajánlataink versenyképesebbek legyenek és a tudásunk minél több helyen ott tudjon lenni.

 • Layout szerkesztés

  Akkor jó egy CMS, ha az ötleteinknek nem szab határt. Ha egy szerkesztő nem tudja megvalósítani az elképzeléseit az adott oldalon belül, csak szövegeket és képeket, videókat tud megjeleníteni egy megadott séma szerint, akkor ellaposodik a site. Kellenek az új tartalmi fókuszok az új, izgalmas dobozok, tartalom kiemelések. A Dream Portal CMS 3.0 segítségével ezt könnyen drag and drop módszerrel lehet megtenni, a teljes oldal átrendezhető úgy, hogy a szerkesztő a kivánt tartalmat csak a megfelelő helyre húzza, vagy újat hoz létre. A rendszer egy szponzoráció alkalmával sem jön zavarba, az oldal a szponzor arculatának megfelelően átszínezhető, vagy akár design váltások is könnyedén kivitelezhetőek felületén.

 • Multisite

  Akkor jó egy CMS, ha ugyanazt a tartalmat nem kell többször előállítani. Egyre több olyan ügyfelünk van, aki több párhuzamos vagy hasonló tematikájú oldalban gondolkodik, vagy webes portfolióval rendelkezik. A jó hír számukra, hogy a Dream Portal CMS 3.0 képes több oldal tartalmát egy rendszerből menedzselni anélkül, hogy tartalmakat egyik oldalról a másikra kellene másolgatni. Felületén egyszerűen megmondható, hogy melyik oldalon milyen tartalom, milyen template-ben jelenjen meg.

 • Médiatár

  Hiszünk abban, hogy a CMS-t fel kell ruházni olyan alapvető funkciókkal, amelyek a mindennapi munkát megkönnyítik. Macerás ha egyszerre egy képszerkesztőnek, egy videó konvertálónak és egy hang editálónak is nyitva kell lennie ahhoz, hogy alapvető módosításokat tudjuk végezni a tartalmon. A Dream Portal CMS 3.0 médiatára ezek alapvető funkciót szinte mind tartalmazza, elég ha van egy videónk, vagy hanganyagunk bármilyen formátumban, amit csak fel kell töltenünk és a rendszer elvégzi annak méret és kiterjesztés konverzióját is. A képek esetében további kényelmi funkció, hogy nem kell külön bélyeg, külön normál és nagy méretű képet feltölteni, hanem a rendszer ezt mind automatikusan legenerálja, mégpedig egy szabadon megjelölhető fókuszpont körül. Amely hatalmas segítség, ha a téma nem a kép közepén helyezkedik el.

 • Multi platform

  Akkor jó egy CMS, ha nemcsak tartalmakat, hanem médiumokat is tud kezelni. Nem egyedi probléma, hogy ügyfelünk rendelkezik nyomtatott, online és mobilos termékkel is, amelyen ugyanaz vagy nagyon hasonló tartalom jelenik meg. Eddig a három szinte ugyanolyan tartalmat három rendszeren kellett előállítani, ahelyett hogy ezt egy felületen sok fölösleges munka nélkül lehetett volna menedzselni. A Dream Portal CMS 3.0 ezt már tudja, vége a fölösleges pénzkidobásnak!

Rugalmas jogosultságok

Nem szeretjük a kötöttségeket a fejlesztésekben, nem szeretjük ha valami “be van égetve”. A jogosultság kezelés is ezt a logikát tükrözi. Szabadon lehet személyeket és csoportokat is jogokkal felvértezni, vagy esetleg azokat megvonni. A rendszer további előnye, hogy mindez pofon egyszerűen beállítható ügyfeleink számára is.

Testreszabott workflow

Minden szerkesztőségnek, ügyfélnek megvan a saját szokásrendszere, ehhez egy CMS vagy alkalmazkodik, vagy a kollegák utálni fogják. Mi az alkalmazkodást választottuk, a szokásrendszerre könnyen megtanítható az eszközünk, vagy folyamattervező kollegánkkal a meglévő rutint tovább optimalizálhatóak.

Modulok

Számos előre definiált modullal rendelkezik az eszköz, amelyek könnyen testre szabhatóak.

Folyamatosan bővülő funkciók:

 • hírek, események kezelése
 • médiatár, képgaléria, videó galéria
 • webshop
 • fórum
 • blog
 • komment
 • szavazás
 • kérdőívek, űrlapok
 • hírlevél, SMS küldés
 • fizetési metódusok (bankkártyás fizetés, PayPal, )
 • RSS és hírgyűjtők számára összeállítható tartalom
 • ügyfél kezelés
 • jogosultság kezelés
 • statisztikák
 • integrált Google Maps

Adatmigráció

A legtöbb ügyfelünk rendelkezik már valamilyen portállal, weboldallal, szerkesztőségi rendszerrel. Az ezeken az oldalakon felhalmozott tartalmak nagyon fontosak a cégek számára: egy új weboldal, portál esetén kritikus, hogy az adatok probléma nélkül kerüljenek át az új felületre. Az ilyen típusú adatmigrációs feladatok megoldásában nagy rutinnal rendelkezünk: számunkra nem probléma a más formátumú adatbázisokban tárolt adatok átmozgatása és újrastrukturálása. Hasonlóan rugalmasan, mint ahogyan az adatmozgatás megoldható, a Dream Portal CMS 3.0-val a különféle információk kinyerése sem jelent gondot. A rendszerből kinyert adatokat kiegészítve bármikor előállíthatóak olyan adatbázisok, amelyek a legnagyobb hírportálok, illetve RSS csatornák számára megfelelő formátumban vannak.

Support

A Dream Portal CMS 3.0-hoz folyamatos terméktámogatást, supportot biztosítunk dedikált kollegáinkkal. Az átadáskor oktatást tartuk, testreszabott használati utasítás érhető el a rendszeren keresztül, illetve a dedikált projekt manager segít az összes problémát elhárítani. A CMS alkalmas ticketing rendszer bekötésére a bejelentett hiák kezelésére. Support szolgáltatásuk skálázható az ügyfél igényeknek megfelelően, a normál munkaidős szolgáltatástól a 24/7-es rendelkezésre állásig.

Egyedi CMS

Lehetnek olyan esetek, amikor a Dream Portal CMS 3.0 nem megfelelő eszköz a feladat megvalósításához, lehetnek olyan igények amelyek túlmutatnak a jelenlegi eszközkészleten. Ebben az esetben sem esünk pánikba, megfelelő tapasztalatokkal rendelkezünk ezen a téren is. Felkészült rendszertervező és folyamattervező kollegáink segítik a koncepció és a specifikáció elkészítését, illetve a fejlesztésben a saját tervezésű keretrendszerünk rugalmasságával a megfelelő partner. Szeretjük azokat a helyzeteket, amelyek a rutintól eltérnek és megvalósításuk komoly kreatív munkát igényel, ezek azok az alkalmak, amikor szakmaiságunk sokat merít a projektből. Projekt managementünk és alkalmazott módszertanaink messzemenőkig alkalmasak arra, hogy egyedi igényeket, egyedi szoftvereket valósítsunk meg a határidők megfelelő betartásával és folyamatos minőségbiztosítással.