AKADÉMIAI KIADÓ

Nyitólap » Munkáink » Akadémiai kiadó

Elindult az Akadémiai Kiadó új oldala


A Dream Interactive befejezte az Akadémiai Kiadó új oldalának fejlesztését, az új honlap júniusban debütált a weben.

??Az Akadémiai Kiadó (AK) a múlt év végén írt ki pályázatot weboldalának megújítására. A Dream Interactive digitális ügynökség a tendergyőzelem után nemcsak a site tartalomkezelő rendszerét alakította ki a Dream Portal CMS 3.0-sel, de a design megtervezését és a site fejlesztését is az ügynökség végezte. A honlap átalakításának célja az volt, hogy a szótárkiadásban illetve a gazdasági könyvek és tudományos folyóiratok területén piacvezető Akadémiai Kiadó oldala átláthatóbb, világosabb és könnyebben kezelhető legyen.

Az Akadémiai Kiadó??


Az Akadémiai Kiadó 1828-as megalakulása óta folyamatos megújulásra törekszik, mind a termékfejlesztés, mind a marketing területén. Az utóbbi időszakban igen fontos lépéseket tettek az elektronizáció területén, amelyek hátteréül a szótárszerkesztésben a világszínvonalú XML-adatbázis szolgál. Jelenleg a szótárak jelentős része elektronikus melléklettel kerül a boltok polcaira, azaz a 2009-ben fejlesztett www.szotar.net oldalon keresztül biztosítják az on-line szótárazás lehetőségét minden szótárhasználójuk számára.
A folyóirat kiadásban szintén piacvezető kiadó, globális piacvezető beszállítóival együttműködve a legkorszerűbb on-line szolgáltatásokat biztosítja a világ öt földrészén élő szerzőinknek és olvasóinknak egyaránt.
Ennek az on-line térhódításnak része a www.akademiaikiado.hu oldal megújítása azzal a céllal, hogy egy igazán korszerű és felhasználóbarát felületet hozzanak létre – a magyarországi könyvkiadók között kimagasló színvonalon.?Feladatuknak tartják, hogy folyamatosan a legjobbat nyújtsák és megelőzzék a korunkat, ahogy tették ezt már számos alkalommal. Ebben lehetett partnerük a Dream Csoport.