Már egymillió letölthető kép a Stockfresh-en!

Még csak egy éve indult, de már egymillió fotó és grafika érhető el a Stockfresh online stock fotó ügynökség kínálatában. A Dream Csoportnak ez a harmadik sikeres online stock fotó vállalkozása a Getty Images által két évvel ezelőtt felvásárolt Stockxpert és SXC után.
A tavaly elindított Stockfresh online stock fotó ügynökség kínálatában már több, mint egymillió fotó és grafika érhető el, így ez lehet a harmadik sikeres stock fotó vállalkozás a Dream Csoport portfóliójában a Stockxpert és az SXC után, amelyeket 2009-ben vásárolt meg a legnagyobb nemzetközi online fotóügynökség, a Getty Images

A kizárólag magyar tulajdonban lévő start-up internetes vállalkozást a tulajdonosok a múlt tapasztalataira és a legújabb vásárlói igényekre építették, így a Stockfresh sikerének titka az egyszerűség, valamint a képek minőségi szelekciója.

A Stockfresh fotótárában kizárólag szigorúan válogatott fotók és vektoros grafikák találhatóak és partnereik között tudhatják a szakma legjobbjait. A tulajdonosok fontosnak tartják az üzletben a fair play-t, ezért a képek készítőit átlagon felüli díjazásban részesítik. Bár a Stockfresh a nemzetközi stock fotó piacon is nevet szerzett már magának, jelentős helyi előnyökkel rendelkezik a magyar nyelvű keresési lehetőség, személyes magyar nyelvű ügyfélszolgálat, a banki átutalási rendszer, és az egyedi csomagok kialakításának lehetősége miatt. “A nemzetközi piacon helyt állni magyar start-up vállalkozásként rendkívül izgalmas kihívás, pláne, hogy a Stockxpert-tel és az SXC-vel magasra került a léc” - mondta Pfaff András, a Stockfresh társ-ügyvezetője. - “A Dream Csoport üzleti célja, hogy a különféle online szolgáltatással széles körben tudja kielégíteni egyaránt a hazai és a nemzetközi ügyfelek, partnerek igényeit. Az ügynökség több, mint 15 éves, szerteágazó területeken szerzett online üzleti tapasztalata is ezt segíti” - tette hozzá.

“A Stockfresh-sel egy olyan online fotóügynökség építésén dolgozunk, ahol egyszerűen és elérhető árakon lehet minőségi fotókat és grafikákat vásárolni, és ahol ezzel együtt tiszteletben tartják a képek készítőit, akik - sok más ügynökséggel ellentétben - megfelelő arányban részesednek a bevételből” - emelte ki Hamza Péter, a Stockfresh másik társ-tulajdonosa.
---
A Dream Csoport különböző profilú cégeket összefogó, magyar internetes vállalkozás. A csoport tagjai a Stockfresh-en kívül a hazai piacon több, mint 15 éve jelen lévő Dream Interactive digitális ügynökség, a SeeMe mobil- és SMS marketing szolgáltatás, valamint a Glamour Models hostess- és modellügynökség. A Dream Csoport holdudvarába tartozik az Inertia, Magyarország első, webes szakembereknek szóló közössége, valamint a Supersit.es webes design oldal is.