Készül az Ilcsi.com

Nálunk a labda, hogy új arculatot adjunk az ismert magyar kozmetikai cég, az Ilcsi Szépítő Füvek új honlapjának: a kozmetikai márka teljes online márkaportfólió bemutatásán dolgozunk. A szeptember végén debütáló oldal fő feladata az Ilcsi világának bemutatásán keresztül szakmai segítséget adni a kozmetikusoknak illetve az érdeklődőknek.
A Dream Interactive kapta a feladatot, hogy új honlapot tervezzen a több mint ötven éve a kozmetikus szakmában jelen lévő, neves magyar natúr kozmetikai márkának, az Ilcsinek és Ilcsi néninek. Az oldalon nem csak a termékek, ezek gyártása, illetve a híres "Ilcsi-filozófia" jelenik majd meg, hanem széles körű szakmai ismeretek, tanácsok, kezelési sorok, melyek segítik a kozmetikusok mindennapi munkáját. A nem kozmetikus érdeklődők is nagyon sok érdekes és izgalmas információt fognak találni.

A márkatulajdonos az új oldaltól azt várja, hogy segíti majd a vevőkkel  és a kozmetikusokal való kapcsolattartást, és erősíti a cég hazai és nemzetközi imázsát. Külső megjelenésében és felépítésében is modern weboldal könnyen kezelhető, logikus felhasználást biztosít mindaok számára, akik fontosnak tartják az egészséges életmódhoz kapcsolódó életviteli-, bőrápolási tudnivalókat. Az Ilcsi a site-on keresztül interakítvan jeleníti majd meg  híreit és újdonságait is. A weboldal betekintést nyújt az Ilcsi természetes megoldásainak tárházába, bemutatva az Ilcsi natúrkozmetikumokat. A márka szlogenje: "Ilcsi, a természetes választás!"

A világon mindenhol kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, a magyar sajátosságokat magába foglaló, magas hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi professzionális natúr kozmetikum, amelyet jelenleg a világ több mint 40 országában  használnak.

Szintén a Dream Interactive-hoz, valamint a kozmetikai iparághoz kötődő hír, hogy az ügynökség a Magyar Kozmetikusok Világszövetségének oldalán is dolgozik. A site célja nem csak az egyesület bemutatása, de a tagok egymást közti kapcsolat-tartásának elősegítése is lesz. A szövetség a honlapon publikálja majd a kozmetikusokat érintő fő híreket, eseményeket, szakmai párbeszédeket indít, valamint tanulmányokat pályázatokat tesz majd közzé.