Globális energetikai konferencia site a KPMG-nek

Ismét a KPMG-nek dolgozunk: ezúttal a tanácsadócég energetikai iparágára szakosodott globális hálózatának konferencia oldalát építettük fel.
A szektorspecifikus iparági szolgáltatásokat nyújtó KPMG ismét egy új oldallal jelenik meg az online médiatérben: globális energetikai és közüzemi (Power & Utilities) konferencia site-jának felépítésével bízta meg ügynökségünket.

A KPMG Global Power & Utilities Conference – Europe nevű esemény 2011. szeptember 28-29-én lesz Párizsban. Feladatunk a rendezvényhez kapcsolódó design kialakítása volt a KPMG arculati elemei szerint, valamint az oldal tartalomkezelő rendszerének felépítése, amelyhez a már jól vizsgázott saját CMS-rendszerünket, a Dream Portal CMS 3.0-t használtuk.

A site-on a konkrét konferenciáról szóló információkon túl az energetikai ügyfelek számára nyújt a KPMG különféle tanácsadási szolgáltatásokat komplex energetikai és közüzemi szolgáltatások témakörében. Az oldalon – egyéb tartalmak mellett – a közép-kelet-európai energiaszektor piacelemzései és előrejelzései, a nemzeti energiapolitikával kapcsolatos infók, részletes európai és hazai iparági szabályozási, működési modellek összehasonlító elemzése is elérhető.

A Dream Interactive-nak nem ez az első megbízása a KPMG-től: a könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó globális hálózat számára több golfüzletági oldalt is építettünk már, és a társaság magyar weboldalát is mi csináltuk.

A KPMG könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaságok globális hálózata, tagtársaságai 146 országban működnek és 140 000 szakembert foglalkoztatnak. Leggyakoribb szolgáltatásai közé tartoznak a piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok, valamint üzleti és befektetési tervek készítése, fejlesztési koncepciók kialakítása, üzemeltetı és befektetı keresés, továbbá fejlesztési stratégiák és gazdasági hatásvizsgálatok készítése.