Debütált a Cushman & Wakefield weboldal

Élesítettük a Cushman & Wakefield ipari ingatlanokkal foglalkozó cég weboldalát. A térképes keresővel, tanulmányokkal, statisztikákkal feltuningolt oldal felhasználóbarátabb, modernebb és fukcionalitását tekintve is jobb lett.

A tavasszal megnyert tender után élesben is elindította a Dream Interactive a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadóvállalat új site-ját. Az oldal design-ját a cég arculati kézikönyve szerint alakítottuk ki. A tartalomkezelest a Dream Portal CMS 3.0 saját termékünk szolgálja, amely már jól vizsgázott a korábbi megbízások során (például a KPMG golfüzletági tematikus oldalának, illetve az Akadémiai Kiadó új oldalának felépítésekor).
Az oldalba egy térképes ingatlankeresőt építettünk be, és a site-on helyett kapott egy statisztika modul is, amelyen keresztül az új ingatlan kínálatról, azok kihasználtságáról, valamint a fejlesztők köréről is információt kaphat a látogató. A honlapon számos tanulmány is megtalálható.

A Cushman & Wakefield a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó cége. Az 1917-ben alapított vállalat 230 irodával rendelkezik 60 országban és több mint 13 ezer szakembert alkalmaz. A vállalat változatos ügyfélköre a legkisebb cégekre és a legmeghatározóbb piaci szereplőkre egyaránt kiterjed. A cég teljes körű szolgáltatásai öt csoportba sorolhatóak: Tranzakciós Szolgáltatások (Transaction Services), mely magába foglalja a bérlő- és bérbeadóképviseletet az iroda, ipari és kiskereskedelmi ingatlanok tekintetében; Befektetési Tanácsadás (Capital Markets),beleértve az ingatlan érétkesítést, befektetés menedzsmentet, befektetési bankügyintézést, valamint a hitel és tőkefinanszírozást; Vállalati bérlői és Befektetői Szolgáltatások (Corporate Occupier & Investor Services) mely integrált ingatlan megoldásokat kínál nagyvállalatok és ingatlantulajdonosok számára; Tanácsadói Szolgáltatások (Consulting Services), beleértve az üzleti és ingatlanpiaci tanácsadást; valamint Értékbecslés és Tanácsadás (Valuation & Advisory), mely értékbecslést, kihasználhatósági elemzéseket, vitás ügyek rendezését és jogi tanácsadást foglal magába különböző ipari ágazatokban jártas szakemberek bevonásával.

A cég vezető ingatlantanácsadóként számos ingatlanpiaci kutatást és tanulmányt készít, amelyek letölthetőek a Knowledge Centre oldalról.