Cushman & Wakefield megbízás

Mi nyertük el a Cushman & Wakefield megbízását a cég ipari ingatlanokkal foglalkozó weboldalának átalakítására/korszerűsítésére. A nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat időszerűnek tartotta az évek óta működő oldal frissítését; a változtatások után a felület várhatóan felhasználóbarátabb, modernebb és fukcionalitását tekintve is jobb lesz.
Az Dream Interactive az ingatlantanácsadó cég arculati kézikönyve szerint alakítja ki az oldal design-ját, a tartalomkezelési rendszer felépítéséhez pedig a Dream Portal CMS 3.0 házon belüli terméket alkalmazza, amely már jól vizsgázott a korábbi megbízások során (például a KPMG golfüzletági tematikus oldalának, illetve az Akadémiai Kiadó új oldalának felépítésekor).

A Cushman & Wakefield a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó cége. Az 1917-ben alapított vállalat 230 irodával rendelkezik 60 országban és több mint 13 ezer szakembert alkalmaz. A vállalat változatos ügyfélköre a legkisebb cégekre és a legmeghatározóbb piaci szereplőkre egyaránt kiterjed.

A cég teljes körű szolgáltatásai öt csoportba sorolhatók: Tranzakciós Szolgáltatások (Transaction Services), mely magába foglalja a bérlő- és bérbeadóképviseletet az iroda, ipari és kiskereskedelmi ingatlanok tekintetében; Befektetési Tanácsadás (Capital Markets), beleértve az ingatlan érétkesítést, befektetés menedzsmentet, befektetési bankügyintézést, valamint a hitel és tőkefinanszírozást; Vállalati bérlői és Befektetői Szolgáltatások (Corporate Occupier & Investor Services) mely integrált ingatlan megoldásokat kínál nagyvállalatok és ingatlantulajdonosok számára; Tanácsadói Szolgáltatások (Consulting Services), beleértve az üzleti és ingatlanpiaci tanácsadást; valamint Értékbecslés és Tanácsadás (Valuation & Advisory), mely értékbecslést, kihasználhatósági elemzéseket, vitás ügyek rendezését és jogi tanácsadást foglal magába különböző ipari ágazatokban jártas szakemberek bevonásával.
Vezető ingatlantanácsadóként a Cushman & Wakefield számos ingatlanpiaci kutatást és tanulmányt készít, amelyek letölthetők a Knowledge Centre oldalról.