Az R.W. Bautech Hungary weboldalát fejlesztjük

Ügynökségünk elnyerte az R.W. Bautech Hungary Kft. weboldalának teljes megújítására szóló tendert. Nem csak az új designt alakítjuk ki, hanem a teljes programozási hátteret is a Dream Interactive készíti.

A Dream Interactive ebben az évben nyerte meg a tendert, amelyet az R.W. Bautech Hungary Kft. építőipari anyagokat forgalmazó cég írt ki magyar nyelvű weboldalának megújítására. Az ügynökség a cég arculati irányelvei szerint a teljes online arculat kialakításáért felel.

A site alatt a Dream Portal CMS 3.0, a Dream Interactive saját fejlesztésű tartalomkezelési rendszere fut. A fejlesztés fókuszába az R.W. Bautech Kft. termékeinek bemutatása és a kapcsolódó alkalmazási területek kerülnek. Az új weboldalba fejlett kereső modult épít be a Dream, melynek segítségével a felhasználók egyszerűbben és gyorsabban megtalálják azokat az információkat, amit keresnek.

Az R.W. Bautech Hungary Kft. 1994 óta forgalmaz hazánkban minőségi építőanyagokat, kínálatában számos alkalmazási területre találunk kiváló minőségű termékeket. A cég mottója: „Megfelelő anyagot a megfelelő helyre.”.